tiistai 22. kesäkuuta 2010

Lintuja jne.

Hei vaan taas kaikki ihanat ihmiset! Viime viikonloppu meni JrockSuomen alaisuudessa "rehkien". No ei, kyllä siinä sai hommiakin tehdä. Oli todella kiva päästä järjestämään konserttia kotikaupungissaan! Kotimme muuttui tapahtumaa ympäröiväksi ajaksi kommuuniksi ja vaikka kaikki on vähän hujanhajan, ei jaksa välittää. Tärkeintä oli, että kaikki viihtyivät! Järjestän paikat kondikseen jahka jaksan.

Mutmut. Tänään sitten oli aamupäivän operaation määränpäinä Tullikulman Terveysasema ja Tammerpiano- ja Musiikki. Primary object: go to doctor. Secondary object: return the missing part of the backline to Tammerpiano- ja musiikki. Lääkärissä meni niin vähän aikaa, että oli aikaa tapettavana(tammerpianon ja musiikin aukeamiseen oli siis ainaki joku 1,5h u know). Hetken istuin Tullintorilla ja selailin naamakirjaa. Mut, mahtava idea, päätin lähteä käymään Sorsapuistossa! Aikoihin ollu siä käyny, joten oli jo aikakin. Ja siellä oli lintuja!!! Ja otin niistä kuvia!!!

Tässä on yks niistä! Joku tommonen kukko.













Harmillista ku tää ujosteli. Ois ollu melko siistiä, jos ois levittäny siivekkeensä kaikessa upeudessaan. En mäkään kyl jaksas häkissä ruveta päteen. Noi varmaan näyttäis kesoa katsojilleen jos osaisvat.











Nää tais olla naimisissa.













Lintuja, lintuja, lintuja, lintuja!


















Ja sit palautin sen osan Tammerpianoon- ja musiikkiin.

Sit päästääkin mun päivän tuherrukseen. Tünden kanssa kun puhuttiin, että tehtäisiin joskus piirros-collaboration ja että aiheena olisi jonkinmuotoinen mecha, ajattelin hieman mechailla ja piirsin noista häkkilinnuista inspiroituneena mekaanisen lintueläimen. Nauttikaa:



Ei tässä muuta ny. Voikaa hyvin!

-Aleksi

3 kommenttia:

  1. Söpiksiä lintuja!! Cool mevanic birdie!

    VastaaPoista
  2. Ahaha kyllä taitaa olla naimisissa noi juu!

    ja nice mechabirdie like krista said!

    VastaaPoista
  3. Kyllä traconin aikaan noi sorsapuiston tipuset oli kyllä se hienoin syy ja nähtävyys miksi raahauduin Tampereen helmoihin näin 2v tauon jälkeen! >:---U
    Meillekään toi burleskikana, siis riikinkukko, ei näyttänyt sen komeita huituloita :<

    VastaaPoista